Ngjitese per tuba plastike 800 W
Ngjitese per tuba plastike 800 W, 22,25,32,40,50,63 mm

Ngjitese per tuba plastike 800 W, 22,25,32,40,50,63 mm

8,500 L

Marka:INGCO

Ngjitese per tuba plastike 800 W, 22,25,32,40,50,63 mm

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

PTWT215002

INGCO – Ngjitese per tuba plastike 800 W, 22,25,32,40,50,63 mm