Suport për blerje !
Ofertë!

N9 – Koke per fije najloni me perforcim metalik

Çmimi origjinal qe: 1,480 L.Çmimi i tanishëm është: 1,200 L.

-19%

Koke per fije najloni me perforcim metalik

N9 - Koke per fije najloni me perforcim metalik 1,480 L Çmimi origjinal qe: 1,480 L.1,200 LÇmimi i tanishëm është: 1,200 L.
Brand:FORCE

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Koke per fije najloni me perforcim metalik