Suport për blerje !
Ofertë!

MG10010 – Tub uji Color Elastic Standard 1/2” 25m

Çmimi origjinal qe: 2,600 L.Çmimi i tanishëm është: 1,900 L.

-27%

MG10010 – Tub uji Color Elastic Standard 1/2” 25m, 0.110gr/m , 12.5mm 1 shtrese PVC super rezistente

MG10010 - Tub uji Color Elastic Standard 1/2'' 25m 2,600 L Çmimi origjinal qe: 2,600 L.1,900 LÇmimi i tanishëm është: 1,900 L.
Brand:PLAHOSAN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

MG10010 – Tub uji Color Elastic Standard 1/2” 25m,

0.110gr/m ,

12.5mm 1 shtrese PVC super rezistente