Suport për blerje !
Ofertë!

MF30142 – Tub uji Idro Lili 3/4” 50m, 0.110gr/m 19mm 3 shtresa

Çmimi origjinal qe: 7,800 L.Çmimi i tanishëm është: 6,500 L.

-17%

MF30142 – Tub uji Idro Lili 3/4” 50m, 0.110gr/m 19mm 3 shtresa

MF30142 - Tub uji Idro Lili 3/4'' 50m, 0.110gr/m 19mm 3 shtresa 7,800 L Çmimi origjinal qe: 7,800 L.6,500 LÇmimi i tanishëm është: 6,500 L.
Brand:PLAHOSAN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

MF30142 – Tub uji Idro Lili 3/4” 50m, 0.110gr/m 19mm 3 shtresa