Suport për blerje !
Ofertë!

MF30141 – Tub uji Idro Lili 1/2” 50m

Çmimi origjinal qe: 4,480 L.Çmimi i tanishëm është: 3,500 L.

-22%

MF30141 – Tub uji Idro Lili 1/2” 50m,

0.110gr/m 12.5mm 3 shtresa BLU

MF30141 - Tub uji Idro Lili 1/2'' 50m 4,480 L Çmimi origjinal qe: 4,480 L.3,500 LÇmimi i tanishëm është: 3,500 L.
Brand:PLAHOSAN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

MF30141 – Tub uji Idro Lili 1/2” 50m, 0.110gr/m 12.5mm 3 shtresa BLU