Suport për blerje !
Ofertë!

ME0079 – Difuzor majash saldimi plastik i bardhe 28 mm (10 cope)

Çmimi origjinal qe: 220 L.Çmimi i tanishëm është: 150 L.

-32%

Difuzor majash saldimi plastik i bardhe 28 mm (10 cope)

ME0079 - Difuzor majash saldimi plastik i bardhe 28 mm (10 cope) 220 L Çmimi origjinal qe: 220 L.150 LÇmimi i tanishëm është: 150 L.
Brand:TRAFIMET

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Difuzor majash saldimi plastik i bardhe 28 mm (10 cope)