Suport për blerje !
Ofertë!

Matrapik SDS-Max 1.100 W, 40 mm, 10.5 J, 7.1 kg

Çmimi origjinal qe: 56,000 L.Çmimi i tanishëm është: 45,900 L.

-18%

Matrapik SDS-Max 1.100 W, 40 mm, 10.5 J, 7.1 kg

Matrapik SDS-Max 1.100 W, 40 mm, 10.5 J, 7.1 kg 56,000 L Çmimi origjinal qe: 56,000 L.45,900 LÇmimi i tanishëm është: 45,900 L.
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Matrapik SDS-Max 1.100 W, 40 mm, 10.5 J, 7.1 kg