Suport për blerje !
Ofertë!

MA0340 – Torce saldimi ERGOLINE 36 per makineri saldimi MIG/MAG 400 A, 3 m

Çmimi origjinal qe: 19,320 L.Çmimi i tanishëm është: 13,900 L.

-28%

Torce saldimi ERGOLINE 36 per makineri saldimi MIG/MAG 400 A, 3 m

MA0340 - Torce saldimi ERGOLINE 36 per makineri saldimi MIG/MAG 400 A, 3 m 19,320 L Çmimi origjinal qe: 19,320 L.13,900 LÇmimi i tanishëm është: 13,900 L.
Brand:TRAFIMET

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Torce saldimi ERGOLINE 36 per makineri saldimi MIG/MAG 400 A, 3 m