Suport për blerje !

LV46Z52 – Korrese bari me benzine me rrota aktive me motor GKV130

29,900 L

Korrese bari me benzine

me rrota aktive me motor

Korrese bari me benzine 131.4cc
Gjeresia preries 46 cm
Lartesia prerjes 25-45
Me rrota aktive
Koshi70Lt

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
LV46Z52 - Korrese bari me benzine me rrota aktive me motor GKV130 29,900 L
Brand:LAUNTOP

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Korrese bari me benzine

me rrota aktive me motor

Korrese bari me benzine 131.4cc
Gjeresia preries 46 cm
Lartesia prerjes 25-45
Me rrota aktive
Koshi70Lt