Suport për blerje !
Ofertë!

LPT1050D – Freze toke me nafte me 3 marshe 296cc, gjeresi punimi 800-1050 mm

Çmimi origjinal qe: 129,940 L.Çmimi i tanishëm është: 89,000 L.

-32%

Freze toke me nafte me 3 marshe 296cc, gjeresi punimi 800-1050 mm

LPT1050D - Freze toke me nafte me 3 marshe 296cc, gjeresi punimi 800-1050 mm 129,940 L Çmimi origjinal qe: 129,940 L.89,000 LÇmimi i tanishëm është: 89,000 L.
Brand:LAUNTOP

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Freze toke me nafte me 3 marshe 296cc, gjeresi punimi 800-1050 mm