Suport për blerje !
Ofertë!

Kuti postare gri 300 x 200 x 50 mm

Çmimi origjinal qe: 1,990 L.Çmimi i tanishëm është: 1,690 L.

-15%

Kuti postare gri 300 x 200 x 50 mm

Kuti postare gri 300 x 200 x 50 mm 1,990 L Çmimi origjinal qe: 1,990 L.1,690 LÇmimi i tanishëm është: 1,690 L.
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Kuti postare gri 300 x 200 x 50 mm