Suport për blerje !
Ofertë!

KSGM-42070 – Vide gipsi me fileto te imet 4.2X70, 250-cp

Çmimi origjinal qe: 10 L.Çmimi i tanishëm është: 5 L.

-50%

Vide gipsi me fileto te imet 4.2X70, 250-cp

KSGM-42070 - Vide gipsi me fileto te imet 4.2X70, 250-cp 10 L Çmimi origjinal qe: 10 L.LÇmimi i tanishëm është: 5 L.
Brand:KLIMAS

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Vide gipsi me fileto te imet 4.2X70, 250-cp