Suport për blerje !
Ofertë!

Korrese bari me benzine LC 151 166 cm³, 2.7 Kw, 51 cm, koshi 65 Lt

Çmimi origjinal qe: 66,520 L.Çmimi i tanishëm është: 55,900 L.

-16%

Korrese bari me benzine LC 151 166 cm³, 2.7 Kw, 51 cm, koshi 65 Lt

Korrese bari me benzine LC 151 166 cm³, 2.7 Kw, 51 cm, koshi 65 Lt 66,520 L Çmimi origjinal qe: 66,520 L.55,900 LÇmimi i tanishëm është: 55,900 L.
Brand:HUSQVARNA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

9704883-01

HUSQVARNA – 0