Suport për blerje !
Ofertë!

KNO40305S – Kuti organizuese aksesoresh me kapese plastike 399x303x50mm

Çmimi origjinal qe: 1,320 L.Çmimi i tanishëm është: 990 L.

-25%

Kuti organizuese aksesoresh me kapese plastike 399x303x50mm

KNO40305S - Kuti organizuese aksesoresh me kapese plastike 399x303x50mm 1,320 L Çmimi origjinal qe: 1,320 L.990 LÇmimi i tanishëm është: 990 L.
Brand:YATO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

KNO40305S – Kuti organizuese aksesoresh me kapese plastike 399x303x50mm