Suport për blerje !
Ofertë!

KMWHT-60070 – Vide Traresh Torx me çarje 6×70 mm (200 cp)

Çmimi origjinal qe: 20 L.Çmimi i tanishëm është: 13 L.

-35%

Vide Traresh Torx me çarje 6×70 mm (200 cp)

KMWHT-60070 - Vide Traresh Torx me çarje 6x70 mm (200 cp) 20 L Çmimi origjinal qe: 20 L.13 LÇmimi i tanishëm është: 13 L.
Brand:KLIMAS

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Vide Traresh Torx me çarje 6×70 mm (200 cp)