Suport për blerje !
Ofertë!

KMH-60040 – Vida druri 6.0X40, 200-cp

Çmimi origjinal qe: 10 L.Çmimi i tanishëm është: 7 L.

-35%

Vida druri 6.0X40, 200-cp

KMH-60040 - Vida druri 6.0X40, 200-cp 10 L Çmimi origjinal qe: 10 L.LÇmimi i tanishëm është: 7 L.
Brand:KLIMAS

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Vida druri 6.0X40, 200-cp