Suport për blerje !
Ofertë!

KMH-50060 – Vida druri 5.0X60, 200cp

Çmimi origjinal qe: 10 L.Çmimi i tanishëm është: 6 L.

-37%

Vida druri 5.0X60, 200cp

KMH-50060 - Vida druri 5.0X60, 200cp 10 L Çmimi origjinal qe: 10 L.LÇmimi i tanishëm është: 6 L.
Brand:KLIMAS

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Vida druri 5.0X60, 200cp