Suport për blerje !
Ofertë!

Karikues bateri Li-Ion 20V, 2000mAh-2,4A-PRO

Çmimi origjinal qe: 2,500 L.Çmimi i tanishëm është: 850 L.

-66%

Karikues bateri Li-Ion 20V, 2000mAh-2,4A-PRO

Karikues bateri Li-Ion 20V, 2000mAh-2,4A-PRO 2,500 L Çmimi origjinal qe: 2,500 L.850 LÇmimi i tanishëm është: 850 L.
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Karikues bateri Li-Ion 20V, 2000mAh-2,4A-PRO