Suport për blerje !
Ofertë!

HWSPK5022 – Set me 6 ganxha+upe te hapura 8×40 mm

Çmimi origjinal qe: 250 L.Çmimi i tanishëm është: 220 L.

-12%

Set me 6 ganxha+upe te hapura 8×40 mm

HWSPK5022 - Set me 6 ganxha+upe te hapura 8x40 mm 250 L Çmimi origjinal qe: 250 L.220 LÇmimi i tanishëm është: 220 L.
Brand:INGCO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Set me 6 ganxha+upe te hapura 8×40 mm