Suport për blerje !

HSGT680208 – Set me 2 kacavida mekanike (SL6.5×125 / PH2x125)

650 L

Set me 2 kacavida mekanike (SL6.5×125 / PH2x125)

HSGT680208 - Set me 2 kacavida mekanike (SL6.5x125 / PH2x125) 650 L
Brand:INGCO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Set me 2 kacavida mekanike (SL6.5×125 / PH2x125)