Suport për blerje !
Ofertë!

HKSPAR1083 – Komplet me celesa fiso-stel kriket me kend 8-19 mm, 8 cope

Çmimi origjinal qe: 4,900 L.Çmimi i tanishëm është: 3,950 L.

-19%

Komplet me celesa fiso-stel kriket me kend 8-19 mm, 8 cope

HKSPAR1083 - Komplet me celesa fiso-stel kriket me kend 8-19 mm, 8 cope 4,900 L Çmimi origjinal qe: 4,900 L.3,950 LÇmimi i tanishëm është: 3,950 L.
Brand:INGCO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Komplet me celesa fiso-stel kriket me kend 8-19 mm, 8 cope