Suport për blerje !
Ofertë!

GM0510 – Guajne celiku per torce saldimi Ø 1.0-1.2, 3 m

Çmimi origjinal qe: 1,330 L.Çmimi i tanishëm është: 890 L.

-33%

Guajne celiku per torce saldimi Ø 1.0-1.2, 3 m

GM0510 - Guajne celiku per torce saldimi Ø 1.0-1.2, 3 m 1,330 L Çmimi origjinal qe: 1,330 L.890 LÇmimi i tanishëm është: 890 L.
Brand:TRAFIMET

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Guajne celiku per torce saldimi Ø 1.0-1.2, 3 m