Suport për blerje !

HLT7608 – Gershere krasitese ligustrash 760 mm

1,890 L

Gershere krasitese ligustrash 760 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
HLT7608 - Gershere krasitese ligustrash 760 mm 1,890 L
Brand:INGCO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

HLT7608

INGCO – 0