Suport për blerje !
Ofertë!

FTQB60 – Pompe thithje automatike me depozite

Çmimi origjinal qe: 12,610 L.Çmimi i tanishëm është: 11,900 L.

-6%

Pompe thithje automatike

Me depozite

Fuqia 370 Watt

Hedhje Lartesi 35 M

Prurje 35 L/min

FTQB60 - Pompe thithje automatike me depozite 12,610 L Çmimi origjinal qe: 12,610 L.11,900 LÇmimi i tanishëm është: 11,900 L.
Brand:FORCE

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pompe thithje automatike

Me depozite

Fuqia 370 Watt

Hedhje Lartesi 35 M

Prurje 35 L/min