Freze vertikale me bateri 36V, me motor pa karboncina (vetem trup)

Freze vertikale me bateri 36V, me motor pa karboncina (vetem trup)

38,900 L

Marka:HIKOKI

Freze vertikale me bateri 36V, me motor pa karboncina (vetem trup)

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Freze vertikale me bateri 36V, me motor pa karboncina (vetem trup)