Suport për blerje !
Ofertë!

Freze dore me bateri 18V, me motor pa karboncina (vetem trup)

Çmimi origjinal qe: 34,680 L.Çmimi i tanishëm është: 29,900 L.

-14%

Freze dore me bateri 18V, me motor pa karboncina (vetem trup)

Freze dore me bateri 18V, me motor pa karboncina (vetem trup) 34,680 L Çmimi origjinal qe: 34,680 L.29,900 LÇmimi i tanishëm është: 29,900 L.
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Freze dore me bateri 18V, me motor pa karboncina (vetem trup)