Suport për blerje !
Ofertë!

Fije per motokosa ne karrukull per profil Twist 4,00mm-80m

Çmimi origjinal qe: 6,050 L.Çmimi i tanishëm është: 4,200 L.

-31%

Fije per motokosa ne karrukull per profil Twist 4,00mm-80m

Fije per motokosa ne karrukull per profil Twist 4,00mm-80m 6,050 L Çmimi origjinal qe: 6,050 L.4,200 LÇmimi i tanishëm është: 4,200 L.
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Fije per motokosa ne karrukull per profil Twist 4,00mm-80m