Suport për blerje !
Ofertë!

Fije per motokosa ne karrukull per profil Katror4.00mm x 80m

Çmimi origjinal qe: 5,690 L.Çmimi i tanishëm është: 4,590 L.

-19%

Fije per motokosa ne karrukull per profil Katror4.00mm x 80m

Fije per motokosa ne karrukull per profil Katror4.00mm x 80m 5,690 L Çmimi origjinal qe: 5,690 L.4,590 LÇmimi i tanishëm është: 4,590 L.
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Fije per motokosa ne karrukull per profil Katror4.00mm x 80m