Suport për blerje !

FELCO8 – Gershere krasitje “Basic model”, 225 mm, Ø25 mm

6,900 L

Gershere krasitje “Basic model”, 225 mm, Ø25 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
FELCO8 - Gershere krasitje "Basic model", 225 mm, Ø25 mm 6,900 L
Brand:FELCO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Gershere krasitje “Basic model”, 225 mm, Ø25 mm