Suport për blerje !
Ofertë!

FELCO22 – Gershere krasitje me dy duar “Ergonomic”, 840mm, Ø 45mm

Çmimi origjinal qe: 23,210 L.Çmimi i tanishëm është: 19,500 L.

-16%

Gershere krasitje me dy duar “Ergonomic”, 840mm, Ø 45mm

FELCO22 - Gershere krasitje me dy duar "Ergonomic", 840mm, Ø 45mm 23,210 L Çmimi origjinal qe: 23,210 L.19,500 LÇmimi i tanishëm është: 19,500 L.
Brand:FELCO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Gershere krasitje me dy duar “Ergonomic”, 840mm, Ø 45mm