Suport për blerje !

FELCO160L – Gershere krasitje “Classic New generation”, 210 mm, Ø25 mm

4,250 L

Gershere krasitje “Classic New generation”, 210 mm, Ø25 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
FELCO160L - Gershere krasitje "Classic New generation", 210 mm, Ø25 mm 4,250 L
Brand:FELCO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Gershere krasitje “Classic New generation”, 210 mm, Ø25 mm