Suport për blerje !
Ofertë!

F11408 – Pince saldimi profesionale 300 A, doreze kundra rreshkitjes

Çmimi origjinal qe: 3,930 L.Çmimi i tanishëm është: 2,790 L.

-29%

Pince saldimi profesionale 300 A, doreze kundra rreshkitjes

F11408 - Pince saldimi profesionale 300 A, doreze kundra rreshkitjes 3,930 L Çmimi origjinal qe: 3,930 L.2,790 LÇmimi i tanishëm është: 2,790 L.
Brand:TRAFIMET

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pince saldimi profesionale 300 A, doreze kundra rreshkitjes