Suport për blerje !
Ofertë!

ES-3.2 – Elektroda Super B 3.2 mm 4.5 kg

Çmimi origjinal qe: 1,810 L.Çmimi i tanishëm është: 1,590 L.

-12%

Elektroda Super B 3.2 mm 4.5 kg

ES-3.2 - Elektroda Super B 3.2 mm 4.5 kg 1,810 L Çmimi origjinal qe: 1,810 L.1,590 LÇmimi i tanishëm është: 1,590 L.
Brand:SIDENOR

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Elektroda Super B 3.2 mm 4.5 kg