Suport për blerje !

Ekspres 900 w me ekranc LCD dhe ore dixhitale

5,200 L

Ekspres 900 w me ekranc LCD dhe ore dixhitale

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Ekspres 900 w me ekranc LCD dhe ore dixhitale
Ekspres 900 w me ekranc LCD dhe ore dixhitale 5,200 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

BHA4000

BORMANN – 0