Suport për blerje !

Dollap plastik me 3 ndarje 171 x 68 x 38 cm

12,900 L

Dollap plastik me 3 ndarje 171 x 68 x 38 cm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Dollap plastik me 3 ndarje 171 x 68 x 38 cm 12,900 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Dollap plastik me 3 ndarje 171 x 68 x 38 cm