Suport për blerje !
Ofertë!

CX0030 – Prize saldimi TEXAS-TBE 10-25 mmm Ø 21

Çmimi origjinal qe: 590 L.Çmimi i tanishëm është: 450 L.

-24%

Prize saldimi TEXAS-TBE 10-25 mmm Ø 21

CX0030 - Prize saldimi TEXAS-TBE 10-25 mmm Ø 21 590 L Çmimi origjinal qe: 590 L.450 LÇmimi i tanishëm është: 450 L.
Brand:TRAFIMET

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Prize saldimi TEXAS-TBE 10-25 mmm Ø 21