Suport për blerje !

CWLI2025 – Ndricues kantieri LED me bateri 20V, 1800 Lumens (vetem trup)

5,500 L

Ndricues kantieri LED me bateri 20V, 1800 Lumens (vetem trup)

CWLI2025 - Ndricues kantieri LED me bateri 20V, 1800 Lumens (vetem trup) 5,500 L
Brand:INGCO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Ndricues kantieri LED me bateri 20V, 1800 Lumens (vetem trup)