Suport për blerje !

CHTLI20461 – Krasitese ligustrash me bateri 20 V / 2.0 Ah

10,900 L

CHTLI20461 – Krasitese ligustrash me bateri 20 V / 2.0 Ah

CHTLI20461 - Krasitese ligustrash me bateri 20 V / 2.0 Ah 10,900 L
Brand:INGCO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Krasitese ligustrash me bateri 20 V / 2.0 Ah