Suport për blerje !
Ofertë!

CCVLI2023013 – Vibrator betoni me bateri 20V, 35x120mm +2 dalta (vetem trup)

Çmimi origjinal qe: 11,500 L.Çmimi i tanishëm është: 8,990 L.

-22%

Vibrator betoni me bateri 20V,

35x120mm (vetem trup)

+2 dalta

CCVLI2023013 - Vibrator betoni me bateri 20V, 35x120mm +2 dalta (vetem trup) 11,500 L Çmimi origjinal qe: 11,500 L.8,990 LÇmimi i tanishëm është: 8,990 L.
Brand:INGCO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Vibrator betoni me bateri 20V,

35x120mm (vetem trup)

+2 dalta