Suport për blerje !
Ofertë!

CBM152 – Pompe Centrifugale 2″ CBM152 / 1.10 Kw 21 m 300 l/min

Çmimi origjinal qe: 41,900 L.Çmimi i tanishëm është: 39,900 L.

-5%

Pompe Centrifugale 2″ CBM152 / 1.10 Kw 21 m 300 l/min

CBM152 - Pompe Centrifugale 2" CBM152 / 1.10 Kw 21 m 300 l/min 41,900 L Çmimi origjinal qe: 41,900 L.39,900 LÇmimi i tanishëm është: 39,900 L.
Brand:SPERONI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pompe Centrifugale 2″ CBM152 / 1.10 Kw 21 m 300 l/min