Suport për blerje !

BHT2030 – Gomine me ngjitje per gure fleksibel M14, 180 mm

480 L

Gomine me ngjitje per gure fleksibel M14, 180 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
BHT2030 - Gomine me ngjitje per gure fleksibel M14, 180 mm 480 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Gomine me ngjitje per gure fleksibel M14, 180 mm