Suport për blerje !

BHT2029 – Gomine me ngjitje per gure fleksibel M14, 150 mm

380 L

Gomine me ngjitje per gure fleksibel M14, 150 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
BHT2029 - Gomine me ngjitje per gure fleksibel M14, 150 mm 380 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Gomine me ngjitje per gure fleksibel M14, 150 mm