Suport për blerje !

BHT2028 – Gomine me ngjitje per gure fleksibel M14, 125 mm

290 L

Gomine me ngjitje per gure fleksibel M14, 125 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
BHT2028 - Gomine me ngjitje per gure fleksibel M14, 125 mm 290 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Gomine me ngjitje per gure fleksibel M14, 125 mm