Barbekju me gaz dhe 3 vatra 17.1 KW, me zgare anesore

Barbekju me gaz dhe 3 vatra 17.1 KW, me zgare anesore

34,900 L

Marka:BORMANN

Barbekju me gaz dhe 3 vatra 17.1 KW, me zgare anesore

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Barbekju me gaz dhe 3 vatra 17.1 KW, me zgare anesore