Suport për blerje !
Ofertë!

B3 – Disk motokose me tre tehe 255 x 25 mm

Çmimi origjinal qe: 570 L.Çmimi i tanishëm është: 390 L.

-32%

Disk motokose me tre tehe 255 x 25 mm

B3 - Disk motokose me tre tehe 255 x 25 mm 570 L Çmimi origjinal qe: 570 L.390 LÇmimi i tanishëm është: 390 L.
Brand:FORCE

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Disk motokose me tre tehe 255 x 25 mm