Suport për blerje !
Ofertë!

B09338E3.20 – Punto Metali HSS-CO / DIN 338 N 3,20

Çmimi origjinal qe: 240 L.Çmimi i tanishëm është: 160 L.

-33%

Punto Metali HSS-CO / DIN 338 N 3,20

B09338E3.20 - Punto Metali HSS-CO / DIN 338 N 3,20 240 L Çmimi origjinal qe: 240 L.160 LÇmimi i tanishëm është: 160 L.
Brand:CF

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Punto Metali HSS-CO / DIN 338 N 3,20