Suport për blerje !
Ofertë!

APM100 – Pompe Thithje APM100 / 0.75 Kw 30 m 15 l/min

Çmimi origjinal qe: 42,160 L.Çmimi i tanishëm është: 29,900 L.

-29%

Pompe Thithje APM100 / 0.75 Kw 30 m 15 l/min

APM100 - Pompe Thithje APM100 / 0.75 Kw 30 m 15 l/min 42,160 L Çmimi origjinal qe: 42,160 L.29,900 LÇmimi i tanishëm është: 29,900 L.
Brand:SPERONI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pompe Thithje APM100 / 0.75 Kw 30 m 15 l/min