Suport për blerje !

AP200 – Kompresor AIR PRO 200L/ 2HP/ 8Bar / 220V-50HZ-SG2055

64,500 L

Kompresor AIR PRO 200L/ 2HP/ 8Bar / 220V-50HZ-SG2055

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
AP200 - Kompresor AIR PRO 200L/ 2HP/ 8Bar / 220V-50HZ-SG2055 64,500 L
Brand:AIR PRO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Kompresor AIR PRO 200L/ 2HP/ 8Bar / 220V-50HZ-SG2055