Suport për blerje !
Ofertë!

9678619-03 – Motosharre 120 MARK II / 38.2 cm³, 1.4 Kw, 35 cm, 3/8” 1.3 mm

Çmimi origjinal qe: 27,860 L.Çmimi i tanishëm është: 19,900 L.

-29%

Motosharre 120 MARK II / 38.2 cm?, 1.4 Kw, 35 cm, 3/8” 1.3 mm

9678619-03 - Motosharre 120 MARK II / 38.2 cm³, 1.4 Kw, 35 cm, 3/8'' 1.3 mm 27,860 L Çmimi origjinal qe: 27,860 L.19,900 LÇmimi i tanishëm është: 19,900 L.
Brand:HUSQVARNA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Motosharre 120 MARK II / 38.2 cm³, 1.4 Kw, 35 cm, 3/8” 1.3 mm