Suport për blerje !
Ofertë!

9671936-01 – Motokose me benzine Combi LK129 / 27.6 cm³, 0.85 Kw,43 cm

Çmimi origjinal qe: 45,250 L.Çmimi i tanishëm është: 41,900 L.

-7%

Zhvendosja e motorit 27.6 cm³
Pesha 4.67 kg
HandleLoop
Niveli i presionit të zërit 95 dB(A)
Niveli i fuqisë së zërit 114 dB(A)
Kapaciteti i rezervuarit të karburantit 0,34 litra / 343 cm3
Gjerësia e prerjes 43 cm
Gjatësia deri në mëngën e bashkimit 125 cm
Pajisjet e përfshiraT25 (L) Kokë prerëse

9671936-01 - Motokose me benzine Combi LK129 / 27.6 cm³, 0.85 Kw,43 cm 45,250 L Çmimi origjinal qe: 45,250 L.41,900 LÇmimi i tanishëm është: 41,900 L.
Brand:HUSQVARNA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Motokose me benzine Combi LK129

Përshkrim

Njësi energjie e kombinuar me shumë qëllime me benzinë Husqvarna 129LK 27,5cc
Husqvarna129 LK është një mjet me shumë qëllime që përmban një motor të fuqishëm 27cc dhe cilësi profesionale – të kombinuara me fokusin në lehtësinë e përdorimit. Nisja është e lehtë falë Smart Start®, kontrolleve intuitive dhe çelësit automatik të kthimit të ndalimit – një veçori që rivendoset automatikisht në pozicionin ON për nisje pa probleme.
Përveç kokës së makinës prerëse, 129LK mund të pajiset lehtësisht me një sërë veglash të tjera cilësore: ventilator, sharrë me shtyllë, kultivues, prerës gardh dhe skaj, duke ndryshuar pjesën e poshtme të boshtit.

 

Karakteristikat:

Me shumë qëllime
Makinë me shumë qëllime me disa bashkëngjitje të disponueshme si aksesorë.

Klikoni në Shtojcat
Klikoni në bashkëngjitjet për ndryshim të lehtë të mjetit.

Kontrollet intuitive
Mbytja dhe pastrimi janë të lehta për t’u arritur dhe kuptuar.

Ndërprerësi i ndalimit të kthimit automatik
Çelësi i ndalimit rivendoset automatikisht në pozicionin ON për nisje pa probleme.

Smart Start®
Motori dhe motori janë projektuar në mënyrë që makina të fillojë shpejt me përpjekje minimale. Rezistenca në kordonin e starterit zvogëlohet deri në 40%.

Tap ‘n Go
Sistemi i prerjes së dyfishtë me linja të rënda me Tap ‘n Go për furnizim të shpejtë të linjës.